Beeball

Kom en ontdek de opwinding van BeeBall

Het coolste spel voor kids tussen 5 en 10 jaar oud! Met BeeBall word je ondergedompeld in een wereld van flitsende actie, waar teamgeest en sportiviteit en plezier hoog in het vaandel staan!

Waarom BeeBall? Omdat het niet alleen super leuk is, maar ook omdat het je razendsnel de skills van honkbal en softbal bijbrengt! Van slaan tot gooien en vangen.

Dus waar wacht je nog op? Geef je op via het onderstaande inschrijfformulier voor 4x gratis meetrainen. 

Training:

Vanaf 21-05-2024 iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur in BOXMEER en VENRAY

Beeball in het kort

Youtube

 

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. 

Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld.

Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop actie!