seizoenssluiting2016

Donderdag 22 september 2016

Iedereen bedankt voor jullie komst, de foto's zijn hier te vinden

--

 
Helaas is het einde van het seizoen alweer in zicht. Net zoals voorgaande jaren gaan we het seizoen afsluiten met een eindejaarsreceptie waar we alle teams en vrijwilligers bedanken voor hun sportieve inzet (de spelers die uitzonderlijk gepresteerd hebben ontvangen een award) en waar we onze (eventuele) kampioen(en) zullen huldigen. Vanzelfsprekend is er daarna tijd om nog even gezellig met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Vanwege uitlopende competities, toernooien en de herfstvakantie is de eindejaarsreceptie dit jaar op zondag 9 oktober aanstaande om 14:30 uur in de kantine van locatie Boxmeer. Om ieder team de ruimte te geven om zich te presenteren is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is. De verwachting is dat we rond 16:00 uur klaar zullen zijn met het ‘officiële’ gedeelte.
 
Iedereen (dus ook de ouders) is welkom en uiteraard rekenen we op een grote opkomst zodat we met zijn allen het seizoen op een trotse en gezellige manier kunnen afsluiten!